Min kæreste skal, når vi flytter til København, jobbe som elektriker Hellerup…

Jeg har desperat brug for at der sker noget i min hverdag. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har ønsket om, at der om ikke lang tid falder interessante ting ned i min turban. Min fantastiske ægtemand og mig har af den årsag taget den beslutning at vi efterstræber at flytte et nyt sted hen. Vi er i vores eget tempo startet på at spotte efter mulige og umulige grunde, men vi har overhovedet ej besluttet os for noget som helst. & jeg vil nu fastslå, at jeg slet ik har særligt mange mindstekrav når det kommer til sted. Jeg er mere optaget af, at bygningen i sig selv fremstår dejligt. Vi har indsnævret beliggenhed til 2 potentielle kommuner; Hellerup & Værløse. Min bedre halvdel er elektriker, så spørgsmålet er, om han skal arbejde som elektriker Hellerup {farum-inst.dk/elektriker-hellerup} eller elektriker Værløse {farum-inst.dk/elektriker-vaerloese}. Jeg vil for alt i verden, at vi flytter til en by, hvor der findes de skønneste chancer for ham. Jeg er en god gammeldags husmor, hvilket jeg jo kan opfylde, no matter hvor vi tager hen! Af den årsag er vores 1. prioritering at afgøre, om min husbond skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, & det er dét, som vi arbejder beslutsomt mod…

Alle familiens medlemmer er klar over, hvor meget hans arbejde betyder for min sambo. Han holder af at jobbe som elektriker. Det er en barnedrøm, som er blevet realiseret. Af den årsag fortjener han rigtig meget at blive tilbudt et nyt arbejde, som han igen kan blive glad for, ligegyldig om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har i nogen grad få styr på jobperspektiverne som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse. Men nu til dags er det jo sådan, at jobbene ikke kan lokaliseres så nemt. Så problemfeltet er selvfølgelig også, i hvor høj grad vi egentlig alene selv får mulighed for at bestemme. Hvis det forløber sig sådan, at et job som elektriker Hellerup bliver tilbudt tidligere end et job som elektriker Værløse, er vi klar til at lade skæbnen bestemme. Den eneste ting vi har som mindstekriteirum, er et skønt hus, hvor familien, både små pus & voksne, kan være. & så begribeligvis dét just nævnte elektrikerjob! Børnene og jeg er overbevist om, at det lykkes i nærmeste fremtid at afgøre, om han skal jobbe som elektriker Hellereup eller elektriker Værløse…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.