Mere erotik i vores parforhold, tak!

Mig og min kæreste har sammen set os omkring i en butik med sexlegetøj » www.amoro.dk/shop/frontpage.html, og fundet nogle forskellige ting, f.eks. en spritny dildo » www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html,, der kan være en hjælp til at få vores gode sexliv igen, eftersom at vi gerne vil have mere erotik i parforholdet. Sex har vi ej specielt ofte, og hvis vi omsider har det, så er det en smule ensformigt, så nu prøver vi at bruge sexlegetøj for at få lysten til sex tilbage. Det sexlegetøj, vi var i besiddelse af forinden, var blot en dildo, som ikke virkede mere. Egentlig elsker min kæreste erotik, han har dog haft virkelig travlt på jobbet, så sexlivet er ikke det samme mere. Han har faktisk altid været begejstret for forspil, og han synes godt om at se mig stimulere mig selv med en dildo, før vi skal have sex sammen.

Forleden dag da vi var inde i forretningen, som havde erotik såvel som sexlegetøj, købte vi en hel del forskellige ting og sager. Vi erhvervede både ting til ham plus ting til mig, som eksempelvis en dildo, såvel som noget, vi begge vil nyde. Det var yderst frækt at kigge på sexlegetøj sammen med min fyr, så vi fik egentlig helt lyst til straks at tage hjem og have sex.

Vil I vide noget? Det gjorde vi!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.