Med hjælp fra et trædrivhus får du mulighed for at benytte haven, også hvis det stormer

Trædrivhus eller pavillon?

Jeg har overvejet såvel et trædrivhus som en havepavillon og har en smule bøvl ved for alvor at se forskel. Jeg kan nemt se et styks havepavillon for mig. Den kan blive placeret i centrum af baghaven, & undertegnede ser frem til at få en masse potter og krukker og lade mine blomster spire i de lune hjørner.

Såvel en havepavillon som et trædrivhus kan vi vælge at male, begge giver fin plads til havestole & blomsterpotter plus de to lader begge én sidde inde med oplevelsen af at du sidder udenfor: Og dét er det, jeg tænker på. Det kan være, at en pavillon er en kende større end et styks trædrivhus?

Manden tænker, det er lidt for feminint at have en pavillon. På den baggrund har jeg set mig lun på et trædrivhus som alternativ, men da han så billederne, kommenterede han, at drivhuset er lige så tuttenuttet som den havepavillon. Så den gik ej. Jeg kan læse om gevinsterne ved at beslutte mig for et drivhus af træ ja dem er jeg med på.

Udgifterne, beslutningen bliver truffet på baggrund af, bliver det sikkert. Nu er jeg altså nødt til at påbegynde et shoppestop og gå uden om at søge efter lækkert fint kluns til de to små. Under alle omstændigheder bli´r det en opslidende opsparing – det kan jeg allerede fornemme. For jeg har længe ønsket mig at få en havepavillon, & i tirsdags har husbonden sagt ok – såfremt jeg bare selv dækker udgifterne, lover han at hjælpe med at bygge det.

Endvidere kan jeg drikke te og læse Alt og Haven, mens jeg kan se blomsterne og træerne der er lige på den anden side af vinduerne i min pavillon. Men altså… den største forskel ved at vælge pavillon eller trædrivhus opfatter vi ikke .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.