Mange spejder efter skoler, der har efterskole dans 4 dage ugentligt…!

Min skarpe datter tager på en såkaldt efterskole om fem uger… Hendes ophold på et år er noget hun har overvejet et godt stykke tid… Men det er 100 % sikkert, at jeg også er overbevist om, at et sådant ophold er en super duper idé!! Hun har beklagelivis været tilknyttet en folkeskole-klasse, hvor der har været en stor mængde usund mobning…! Det er ikke kun hende, at pigernes mobning er gået ud over, men den kontinuerlige mobning har forårsaget en skrækkelig omgangstone. Og jeg er sikker på, at det er positivt, at hun kommer væk fra den dårlige stemning. Hun vil gerne blive indskrevet på en efterskole sjælland [www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_undervisning.html]. Dét har hun valgt, fordi at det er tilpas langt væk fra os – hendes forældre! Men samtidig ik´ så langt, at det tager evigheder at tage hjem på weekend! Hun går utrolig meget op i ball room dancing, så vi søger en skole, hvor de har efterskole dans {www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_dans.html}! Hun har danset siden hun var helt lille, og har ligeledes altid holdt af at være i centrum… Af den årsag vil hun også gerne finde en skole, hvor de tilbyder, at man kan spille efterskole teater {www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_drama.html}

Der er ej tvivl om, at vores formidable datters efterskoleophold på en efterskole sjælland er en super fantastisk ide!! Men ikke desto mindre må jeg alligevel også sige, at det bliver vildt underligt, at hun for nogen tid flytter hjemmefra!! Jeg tænker også, at det skyldes, at hun er den første grønskolling, som skal bo ude. Til mit held har min bedre halvdel & jeg stadigvæk 1 derhjemme, som vi ka overøse med kærlighed!! Jeg er slet ik’ i tvivl om, at vores datter bliver super begejstret for at ku udtrykke sig med både efterskole dans & efterskole teater!! Så selvfølgelig skal hun rejse væk, også selvom hendes MOR har enormt svært ved at slippe kontrollen!! Jeg gik jo selv på en efterskole sjælland, derfor er jeg klar over, hvor sjovt sådan et ophold ka være!! Jeg havde en skøn tid på efterskole, og dét under jeg hende naturligvis også! Det er der slet ingen tvivl omkring.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.