Mange personer kan styre en indtjenende forretning på forhandling af udendørs skydedøre.

I vores store familie er vi en generation af iværksættere. Vi alle har lysten til at være iværksætter. For familiens medlemmer er det et skønt adrenalinrush at få lov til at bygge en virksomhed op fra bunden, og opleve den tage form. Min og min søsters gamle legekammerat styrede sin egen butik, der beskæftigede sig med udestuer, foldedøre » http://www.win-door.dk/folde-og-skydedore/foldedore,, pvc vinduer » http://www.win-door.dk/pvc-vinduer,, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre » http://www.win-door.dk/folde-og-skydedore/skydedore, samt plastdøre. Da jeg var lille erindrer jeg klart, hvordan jeg fandt det eventyrligt at befinde mig i hans forretning. Jeg synes, at det var væsentligt at udforske samtlige af de forskellige folk, der havde sin gang i hans butik.

Butikken havde et kæmpe sortiment af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre plus plastdøre. Dét havde den betydning, at adskillige klienter spenderede ekstremt mange timer i forretningen, for at vælge lige nøjagtig dé ting, de havde behov for… & det var for mig absolut vedkommende at studere de valg!

Til hver en tid har jeg holdt af studiet af personer, & deres forskellige måder at begribe verden på. Efter at jeg har brugt så mange formiddage i hans virksomhed, der solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, erkendte jeg, at der findes utallige forskellige meninger om det mest givende liv. Folk er ik ens, & dét som repræsenterer lykke for mig i min omgang med verden, er ik nødvendigvis dét samme, som for andre. Og en sådan forståelse mener jeg er livsnødvendigt at huske på, så snart at vi møder personer, der ej besidder vores livsværdier. På grund af min barndom, hvor jeg tit forskede i personernes valg af f.eks. udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre eller plastdøre, blev jeg klar over, at vores indkøb understreger vores livsanskuelser. Timerne i butikken har gjort, at jeg som voksent menneske beskæftiger mig med kulturstudier…