Mange ku m fordel spendere skejsere på salgstræning til deres medarbejdere…

Som erhvervsdrivende er jeg vildt glad for mine femten camping-pladser. Det går i grunden enormt godt!!! I de seneste rigtig mange år, er omsætningen dobblet!! Så det er jo helt dejligt! Men jeg har trods alt besluttet at gi det en ekstra skalle! Jeg har taget den beslutning at sende mine medarbejdere på et professionelt kursus i salgstræning , http://www.consilium-dk.dk/kurser/aabne-kurser/salgstraening.html, , samt et receptionist kursus , http://www.consilium-dk.dk/kurser/aabne-kurser/receptionist-kursus.html, … Det allerede nævnte kursus i salgstræning er self. til mine salgs-medarbejdere, som taler med mulige gæster over nettet og telefonen, & som skal være formidable til hele tiden at forsøge at sælge mere… Hvorimod det just omtalte receptionist kursus selvfølgelig ska udbydes mine allerede herlige receptionister!! Jeg tror, at det er en helt igennem tjekket idé at bruge nogle moneter på både kursusset i salgstræning, samt det nævnte receptionist kursus. Det kan komme tilbage igen som en god investering, fordi min virksomhed dermed får flere glade og tilfredse gæster. Og glade gæster betyder, at de kommer igen, og lægger flere knaster i min virksomhed. & knaster er jo trods alt, hvad det hele handler om…

På mit første rigtige job brugte vi også kursusser i salgstræning…! Så jeg forstår udmærket, hvor kæmpemæssig en forskel sådan en form for kursus kan gøre – det er selvfølgelig kun tilfældet, hvis det er en kompetent lærer… Det er baggrunden for, jeg lige nu vil spørge jer, trofaste læsere, om i har hørt om en virksomhed, som sælger super duper god undervisning i salgstræning?? Det er alfa og omega, at kurset lægger i Svendborg, for her lægger min virksomhedsheds hovedkontor!!! Derudover skal jeg jo ligeledes opspore en konsulent virksomhed, der udbyder et basis receptionist kursus. Jeg har SÅ meget brug for HJÆLP, for på nettet finder jeg frem til fantastisk mange valg-muligheder! Men jeg føler, at det er svært at finde ud af, hvilke bureauer, der faktisk er et godt valg… Jeg har kolossalt store forventninger til, hvad henholdsvis undervisning i salgstræning, samt et receptionist kursus kan gøre for at dygtiggøre mine ansatte!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.