Mandens og mins omfattende meningsforskel omkring hegn – enten støjhegn eller Skagenshegn

Kæresten og jeg udvider om kort tid med en lille sød chihuahua, og som følge af det tog ham og jeg og oppede os til en ting, som både ham og jeg lidt for længe har forsinket. Vi skal have 1 hegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn – om haven. Det er jo en større ting og ik’ noget, jeg og ham fik fikset i takt med at vi er startet på at købe krukker og havemøbler derud til og komme ud i haven. Men han har valgt at i denne uge ska’ det altså være tid.

Vi får lige straks en sød lille hund, & derfor dur det ikk at ku’ lukke den udenfor hvis vi har en have som ikke har hegn. Men derefter dukker uenigheden op om hvorvidt det skal være et lækkert Skagenshegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn – eller et praktisk og skærmende støjhegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn – .

Min kæreste Frank har begrundelser for støjhegn, som absolut er et ret praktisk hegn og som navnet antyder beskærmer mod støjgenerne ved vejen, vi altså har virkelig nær på murermestervillaen. Logiske jeg forstår godt hans argumenter omkring det støjhegn. Lille jeg tænker blot at det hegn virker temmelig tæt og højt. Det tildeler os på den anden side samtidig afskærmning fra nysgerrige blikke med et støjhegn. Og man kan os godt plante klatrende planter ved hegnet.

Jeg kan bedst lide det lavere Skagenshegn. Skagenshegnet er flot hvidt & simpelt og jo en kende klassisk. Skagenshegnet er ik så højt, & hegnet stemmer rigtig lækkert med undertegnedes håb om rigeligt med klatreplanter nær sådan et kridhvide indhegning som et Skagenshegn ka’ gi’ os.

Ville I gå efter et lækkert Skagenshegn eller et praktisk støjhegn, hvis du præcis som vi levede klods op af trafikstøj og ska’ vælge mellem hegn? Kæresten og jeg ska’ få købt det dælens hegn hurtigst muligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.