Kreativitet, Grimas ansigtsmaling og overraskende formiddage

Begge unger, som begge 2 går i fritidshjem har kastet deres kærlighed på det dersens ansigtsmaling. Jeg mente faktisk at ansigtsmaling snarere var noget der var fedt hos de børnehavebørn, og de kiddos har da begge 2 prøvet det til fastelavn nede på torvet. Men her for tiden er det her ansigtsmaling helt enkelt blevet et kæmpe hit for begge ungerne.

Vi besluttede os for at købe det der ansigtsmaling Grimas til arvingerne, så de kan lege videre efter fritidshjem. Så søndag, hvor forældrene snoozede længe, stod poderne op på listefødder, spiste deres Havrefras og gik i gang med at nulre med den nye ansigtsmaling. De er på kort tid blevet ret skarpe til at få det pænt. Så de vantrede jo liii ind om spilforretningen med ansigtsmaling som puslespil plus vild tiger. Spøgefulde unger. De underholder sig over at få agtpågivenhed over at de er dygtige til ansigtsmaling.

Jeg tænker at lykken ved Grimas ansigtsmaling blev sat i gang med medarbejderen Lilians start. Hun er temmelig kreativ og opstartet et kostumeværksted, hvor børnene øver sig i ansigtsmaling mens andre opfinder udklædning. Den del med ansigtsmaling har Olivia er det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.