Kom til min butik, hvis du ik kan afgøre, omkring du burde købe en plastdør eller udendørs foldedøre…

I løbet af utallige vintre har jeg været fordybet i min egen selvstændige virksomhed. Lige så langt jeg kan erindre, har livet som forretningsdrivende været en enorm dagdrøm for mig… Det har til alle tider optaget mig at være indehaver af egen forretning. Jeg har været underlagt en kradsbørstig start på livet, og jeg føler muligvis, at dét er baggrunden for, at jeg nu må sande, at jeg har et fantastisk ønske om at konfrontere mine problematikker alene. Der eksisterede ikke en kære mor eller kære far til at forberede mig på menneskelivets besværligheder. Butikken forsøger at sælge forskellige dimse-dutter til det brugbare hjem, bla. et plastvindue - http://www.win-door.dk/win-door-info/plastvinduer.htm – til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning - http://www.win-door.dk/win-door-info/terrasseoverdaekning.htm – , et pvc vindue - http://www.win-door.dk/win-door-info/pvc-vinduer.htm – samt en plastdør til, hvor de besøgende har brug for den. Jeg ønsker dybfølt, at min butik bliver ved med at være succesrig!

Jeg er kyndig til at guide kunder, & lige så snart, at de efterspørger et brugbart plastvindue, en bestemt type solarlux, en køn vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle specielle udendørs foldedøre, eller en flot plastdør, er jeg beredt med min uovertrufne rådgivning. Jeg er meget bevidst om, at et visit til min gesjæft absolut må være en eventyrlig begivenhed. Begribeligvis er jeg også engageret i, at de besøgende rent faktisk bruger penge på det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, som er en del af mit udvalg. Men som det absolut vigtigste efterstræber jeg at etablere et forhold til mine kunder. Jeg anerkender, at dét adskillige gange bevirker, at en virksomhed kører med overskud. Jeg lever for min gesjæft, og for at stå på egne ben, & bevise for omverdenen, at jeg er uvurderlig. Samtidig med dette efterstræber jeg, at hjælpe de handlende med at vælge det helt perfekte plastvindue og solarlux, & investere i dén vinterhave, de i lang tid har fantaseret om, det mest fantastiske pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der de altid har drømt om. Jeg elsker at hjælpe folk, eventuelt skyldes det, at jeg på grund af min barndom ved, hvor vigtigt det er, at vi mennesker er hjælpsom overfor andre folk…