Køb prægtige pallerammer til din urtehave: på den måde får du chancen for at have enhver form for urte

Den største fordel når man anvender pallerammer {www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27} til blomsterbede er, at de har mulighed for at stakkes holdbart ovenpå hinanden, hvilket giver det resultat, at dit køkkenbed egentlig kan laves så højt, du ønsker. Dette forøger jordvarmen ved urterne, løfter bedet væk fra forurenet jord, og udmunder i en god arbejdshøjde. Traditionelt er pallerammer måske ej noget, størstedelen plejer at associere med køkkenhaven, men de forekommer sig faktisk mega praktiske! Billigt samt ubehandlet træværk er pallerammer normalt fremstillet af, hvorfor rammerne ikke må være i direkte kontakt med jordbunden. Man kan eventuelt beklæde kontaktfladen med stof.

At pallerammer har en rigtig fin størrelse til små højbede med lyng & krydderurter synes jeg selv, men mange folk, tænker nok, at pallerammer bliver for lille en størrelse. Hvis man fortryder, at man fik fremstillet et urtebed ud af dem, bliver det heldigvis ikke særlig mange slanter, der blev brugt forgæves, da pallerammer til alt held ikke er dyre. Til nemmere at kunne placere varer ovenpå paller benyttes pallerammer normalt, plus pallerammerne er lette snildt at skille ad, dersom rammerne ej anvendes. Noget andet godt ved at bruge pallerammer til at være blomsterbede er, at rammerne har en funktionel bredde. Det mest optimale tip er eventuelt, at man blot bør forsøge sig frem.

Drømmer du om at have fine højbede, på grund af, at du befinder dig i den situation, at du er haveentusiast? Netop hvorledes, den slags urtehaver kan opføres, virker det måske vanskeligt for dig at finde ud af i den situation. Jeg har et simpelt løsningsforslag – pallerammer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.