Klodsmajoren her MÅ få dugfrisk skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone

Så gjorde jeg uheldet endnu engang. Viktoria & jeg måtte altså sende en billede af os sammen mens vi kørte da vi kørte hjem fra party ved August, & så ryger selvsagt mobil (som ikke havde skærmbeskyttelse skabt i panzerglass). mister jeg ikk blot min iphone 3. Nej min iPhone havnede på glasset med skærmen nedad. Min veninde og jeg stønnede . Min veninde samlede mobilos. Ak nej min iPhone op og skærmen var selvfølgelig smadret, for iphone ikke var dækket med skærmbeskyttelse. Vidste I, at man bare kan påsætte ægte skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas , http://pavoscreen.dk/panserglas/, til iphone? PS staveplade mangler til panzerglass/panserglas til iphone? Det anede lille jeg ikk, at man kunne, men undertegnede har allerede bestilt skærmbeskyttelse i panserglas til iphone – den nye tlf vil ankomme med DHL lørdag.

Cool mig fandt og anskaffede mobilen på en webpage der tilbyder usynligt pazerglass der er velegnet som skærmbeskyttelse. Jeg tænkte bestemt ikke, at man kan skaffe panserglas til iphone. Det må være absolut usynligt & så kan den slags skærmbeskyttelse skabt i panzerglass gøre, hvordan du helt ubekymret kan holde iphonen i lomme med med ting der ridser uden gammelt cover.

Hurtige jeg kunne også have researchet en smule på reparation mobilos, meeen jeg foretrækker at anskaffe et styks fabriksny panserglas iphone , http://pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone/, , på grund af at min sidste smartphone lille jeg besad var kun en iPhone 3 (der ikke havde skærmbeskyttelse). Så et stk dugfrisk mobil samt panserglas til iphone nok være en hel pæn anbringelse, bl.a. fordi undertegnede drager til Tyskland om et par måneder for og læse hvor jeg ser frem til at følge med i det hele på en ny iphone beskyttet med panzerglass skærmbeskyttelse.

Så jeg er intet mindre end meget glad pgra sådan en anskaffelse af skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas iphone mobil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.