Karneval i aalborg fyldt med overraskende og sjove karnevalskostumer, undertegnedes valg af karnevalskostume og sambadans

Undertegnede vil rigtig gerne til karneval i Aalborg med karnevalskostume - dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228 – på und alles. Undertegnede er en frøken som holder af fest i gader & stræder og karnevalskostumer. Samtidig har jeg hørt, at karneval i Aalborg bliver et brag af en byfest og med mange deltagere. Mon jer læsere har været til karneval i Aalborg iklædt karnevalskostumer og fjer? Det lyder så sjovt?

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Mig & veninderne med glimtende karnevalskostumer og så udelukkende more os og shake booty til en samba. Jeg & veninderne kender én, som vil gå med til karneval i Aalborg i et flot karnevalskostume. Det vil være skønt at tage til Aalborg og se, hvor kvalificeret hun er efter al hendes træning. Det må være fedt.

De seneste to år har jeg deltaget i karneval i hovedstaden, men kunne forstå, at karneval i Aalborg er mere stort. Og er par gange har det synet lidt uinteressant i Kbh, hvor ingen bar karnevalskostume. Så jeg vil afsted til karneval i Aalborg iført fjer, glitter og karnevalskostume. Den bedste fest ever.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.