Kan I rekommandere en professionel business som udbyder såvel panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 + panserglas til iphone 5s/glas til iphone 5 når man i de her uger er temmelig ugraciøse

I går ringede veninden Thea så næsten grædende. Konen fik lige totalskadet hendes mobil, og hun ku’ netop ringe til mig ved at taste på glasset. Pokkers så klumrede vi har været.

I torsdags kom undertegnede uheldigvis så ufiks at tabe telefonen. Selvfølgelig smadrede glasset – jeg er vidst den mest klumrede. I nogle timer har jeg gået og overvejet at få repareret den og anskaffe stærkt panserglas til iphone 5s eller noget alment glas til iphone 5. Det det er ikke besluttet.

Den vilde eftersøgning på panserglas til iphone 5s samt skærmbeskyttelse til iphone 4

Så i øjeblikket søger min perleveninde og jeg begge 2 løspå livet løs på panserglas til iphone 4s, glas til iphone 5, skærmbeskyttelse iphone 4 og panserglas til iphone 5s. Mange virksomheder har gode anbefalinger og som har rimelig fair udgifter. min hjerteveninde og mig vil sandelig ik undvære skærmbeskyttelse iphone 4 og glas til iphone 5, og derfor er det bare med at beslutte os hurtigst muligt.

Undertegnede mener at min perleveninde og jeg træffer et valg om vores panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 plus panserglas til iphone 5s/glas til iphone 5 en af de næste dage og runder butikken. Så skifter de nok panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, i mens min perleveninde og jeg venter.

Har I erfaringer med at få repareret skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 4s, glas til iphone 5 og panserglas til iphone 5s? Eller er vi bare Aalborgs kluntede? Ikke en eneste af mine øvrige veninder ødelægger nogle af deres ejendele, og selvfølgelig har de ikke hørt om ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s eller panserglas til iphone 5s. Der kan vi ikke hente vejledning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.