Kæresten & mig er blevet husejere og må se at udvælge komposithegn der står som et vedligeholdelsesfri hegn

Som dugfriske ejermænd af et hus skal mig og kæresten se at tage stilling til ting som komposit hegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, og lignende vedligeholdelsesfri hegn. Vores have går ved en offentlig sti og vi er udelukkende lukket af med dronningebuske. Det resulterer klart nok i en meget fornem udsigt, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn kan folk stirre ugeneret ind. Og mig og manden vil gerne have nogle områder af haven, hvor vi begge kan sidde i fred.

Efter at vi flyttede til Bramming begyndte jeg at google på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Villas og jeg har ikke besluttet, om vi prefererer et komposit hegn, men vi vil altså vælge et vedligeholdelsesfrit hegn til baghaven. Når det kommer til det er jeg og kæresten samstemmige.

Farbror Stig har komposit hegn i haven, og det er han overmåde lykkelig over. Jeg tror at det kan blive produceret i flere forskellige farver og mål. Han har et mørkt vedligeholdelsesfri hegn, men min kæreste og jeg vil foretrække et lyst komposit hegn. Jeg og ham prefererer noget landligt og lyst.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.