Jubii, min ældste tager på efterskole i 8 klasse!

I folkeskole-klassen har vores Lasse ik’ følt sig godt tilpas. Der har i længere tid været en dårlig gruppe-dynamik… & desværre kæmpet mod mobning! Det har simpelthen været kodylt trist! Jeg har været trist, og dét har han naturligvis også været. Vi har nu til formiddags finally indset løsningen på problemstillingen… Vi har besluttet, at han tager afsted på efterskole i 8 klasse…! Det er snart, så han ska’ ik’ være grædefærdig ret længe endnu… Vi er alle ekstremt oppe og køre over vores beslutning! I grunden var det ham selv, der fandt på efterskole 8. klasse! & vi støttede fuldstændig op om hans smukke forslag, da han kom med det til os, for snart tolv måneder siden. Jeg har virkelig kun hørt godt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ej bekymret overhovedet. Der er ikke tvivl om, at det bliver helt igennem fantastisk for ham at komme væk…

Den allerstørste tankerække, jeg har for tiden er, at det er ekstremt vanskeligt at vælge mellem efterskolerne. Der er 10000 af efterskoler, & jeg har haft som mål at skabe mig et overblik, men jeg føler, at det er svært! Så jeg håber inderligt, at i derude har tid til at hjælpe mig med at finde en kompetent efterskole 8. klasse… Jeg har hørt, at det ikke er alle former for skoler, der kan offerere undervisning til 8. Klasse, så glem ik, at det altså skal være en efterskole 8 klasse {www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html}! Ellers beder vi til at kunne finde frem til en efterskole 8 klasse, som offererer guitarundervisning. Dét holder han af ovenud meget, & dét har hjulpet ham enormt meget, hvis han har været trist. Derfor er det et essentielt krav, at han kan fortsætte med at blive bedre…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.