Jeg påtænker at forære en flot buksedragt i gave – en buksedragt er super tjekket.

Halleluja, jeg ønsker at fortælle jer den fantastiske nyhed, at min veninde er med rogn! Hun har i lang tid ønsket sig sit eget afkom, og nu går hendes allerstørste ønske endelig i opfyldelse! På næste søndag er min fyr & jeg indbudt til hendes fødselsdag, & det bliver bare så morsomt… Både hele hendes familie og de nærmeste venner er blevet inviteret, så der kommer helt sikkert mange folk… Jeg har for lang tid siden afgjort, hvad jeg ønsker at forære hende i gave. Jeg vil forære hende noget lækkert tøj, som hun kan bruge mens hun venter barn! Jeg ved selv, hvor virkelig meget det har af betydning at bære tøj under sin graviditet, som er lækkert…

Det er dejligt at bære en maxi kjole, af den grund, at den er løs og luftig, og ik’ strammer ind på maven, eller nogen andre steder for den sags skyld! Hun har samtidig igennem længere tid proklameret, at hun rigtig meget kunne bruge et fortrinligt velour sæt, så sådan et sæt tænker jeg også at købe til hende. Et moderne velour sæt er super duper en søndag morgen, hvor man skal ned efter kaffefløde. Endelig vil jeg ligeledes finde frem til en brun buksedragt til hende, af den årsag, at jeg ved, at en buksedragt ligeledes er fortrinlig til en gravid dame. Dengang jeg var gravid var jeg jo nemlig begejstret for min…

Så på søndag tager jeg af sted på den helt igennem store shoppingtur! Hele den tidlige formiddag har jeg sat af til at opspore den helt rigtige maxi kjole, det mest fortrinlige velour sæt, & som det sidste, men ikke desto mindre vigtigt, beder jeg jo også til at kunne finde frem til en smuk buksedragt… Jeg tænker, at dén buksedragt jeg skal forære hende, skal være én, hun både kan iføre sig til hverdagens møder & sammenkomster. For jeg tænker faktisk, at det er helt nøjagtig, hvad en dyr buksedragt kan: den kan ”styles” på flere forskellige måder, og hermed bæres i forskellige sammenhænge… Når man pynter med glimtende guldhalskæder kan buksedragten bruges til sammenkomster, og uden kan en buksedragt så absolut bæres på job!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.