Jeg har temmelig længe elsket at jobbe med lønadministration – af hvilken grund kan jeg ik forklare.

Der er et aspekt af mit liv, jeg endnu ikke har involveret jer i! Præcis ligesom rigtig mange andre kvinder og mænd, blev jeg ulykkeligvis influereret af såkaldte effektiviseringsprocesser på mit arbejde. Firmaet havde ej optjent det, de havde set frem til, og som en utilsigtet følge var de nødt til at fyre medarbejdere. En af dem er beklageligvis lille mig. Min verden faldt sammen. Jeg var meget kisteglad lige nøjagtig det arbejde… Jeg var beskæftiget indenfor lønadministration {http://www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx} og lønservice {http://www.dkls.dk/} i afdelingen for løn… Jeg har i en milliard år været ansat indenfor lønadministration og lønservice i flere forskellige offentlige firmaer, men lige præcis mit sidste job formåede tilbyde mig et eller andet overdrevent fantastisk!! Så det var med stor sorg, at jeg var nødsaget til at indse, at mit absolut yndlingssted ej kunne beholde mig. Jeg kunne rigtig godt lide at møde på arbejde der, ik mindst på grund af de virkelig rare kollegaer! Vi var en lille trofast arbejdsgruppe på det kontor, hvor jeg havde min plads, og dét virkede meget dejligt… For i & med, vi ikke var så mange samlet, lærte vi hinanden virkelig godt at kende.

Jeg er ved at ha det fantastisk igen… Men jeg ville ik’ være sandfærdig, såfremt jeg fortalte, at min fyring ik tog hårdt på mig. For det gjorde den usandsynligt meget, & jeg udreagerede bestemt mere voldsomt end de fleste. Men efter samtaleterapi er min følelse af sorg blevet rigtig meget mindre, & jeg føler mig snart klar og parat til at springe ud i et nyt job… Jeg ønsker at arbejde inden for det samme arbejdsfelt, med enten lønadministration eller lønservice!! Men dermed ik’ sagt, at jeg ik er komplet villig til at finde et job, hvor jeg ikke skal jobbe med mine favoritområder: lønadministration eller lønservice!! For mere end noget som helst andet, vil jeg jo i grunden bare kodylt gerne opstøve et job!! Jeg beder til gud om at befinde mig på jobmarkedet. & bevise mit værd, for jeg er jo bevidst om, at jeg har en hel masse at tilbyde en arbejdsgiver.