Jeg har ikke den store interesse for mandens fra mit stævnemødes opgaver med salg af dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk, mb teknik og elektrisk sprøjtepistol

Min date for tiden er ved et firma, som skaber mb teknik, ting til beregning af tryk (http://mt-spray.dk/sprayware), elektrisk sprøjtepistol (http://mt-spray.dk/sproejtepistoler) og dyser til sprøjte (http://mt-spray.dk/sproejtedyser). Jeg forsikrer I læsere for at det er svært at spørge opslugt ind til elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk og mb teknik.

Herren søgte at beskrive, hvad dyser til sprøjte, mb teknik, ting til beregning af tryk og elektrisk sprøjtepistol kan anvendes til. Men jeg forpassede inden længe engagementet må jeg stå ved. Men arbejdsopgaven som global systems designer som jeg har er sørme heller ikke ligetil at fatte hvis samtalepartneren er ufaglært. Måske skulle mig og daten i stedet finde andre samtaleemner end elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte, mb teknik og ting til beregning af tryk, til når jeg & ham vil tage på date nr. to og tre.

Ham Tom er temmelig opmærksom og solid, hvorfor jeg godt kunne se ham og jeg sammen. Moi har nok regnet med, at vælge en mand som arbejdede i et job, som det var lettere at forholde mig til end dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk og mb teknik. Men ærlige mig ville sandsynligvis heller ikke synes at eksempelvis faget som murer eller opgaver ved en lignende virksomhed med produktion kunne syne interessant.

Sammen med min seneste kæreste småsnakkede vi sgu ikke særligt meget vedrørende arbejde. Sammen talte jeg og ham oftere om mad og film. Det gør måske ik det store, om jeg fatter en hujende fis af mb teknik, dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk og helt ærligt ikk orker at gøre noget for at forstå mere af det. Det forstår han sandsynligvis.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.