Jeg glæder mig til at undgå en masse hjernedødt arbejde fremover brugende min hurtige frankeringsmaskine

Gesjæften, som jeg opstartede for præcis to år siden, har så småt fået etableret sig. Hvilket har den betydning, at gesjæften i dag fremsender ekstremt meget mere post end gesjæften gjorde i starten. & så er det jo skørt at bruge værdifuld tid på at klistre frimærker på breve!

Jeg er ej interesseret i at kede rare med-bloggere, men … kede Jer! At man med assistance fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare rigtig mange timer, har vi anerkendt. At jeg må købe en frankeringsmaskine til forretningens kontor, fik mine kollegaer & jeg endelig taget den afgørelse.

Jeg har prøvet at danne mig klarhed over udbuddet, men jeg har slet ikke taget en afgørelse. Men det kæmpe spørgsmål er, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal bruge gysser på. Umiddelbart vil jeg lægge mine gysser hos en hjemlig butik, da det så ville være fantastisk meget nemmere at beskrive situationen, såfremt jeg støder på repareringer. Der findes både hjemlige & europæiske forhandlere af frankeringsmaskiner (danastar.dk), og jeg besidder ik kompetencerne til at afgøre, i hvilken butik det vil være klogest at ligge sine penge. At de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner koster meget færre gysser end de danske, synes jegsamtidig. & som just nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyetableret virksomhed, som kun lige kører rundt.

Men hvorom alting er, er sagen den, at vi i firmaet har anerkendt, hvor hypermoderne sådan en frankeringsmaskine er! I endnu højere grad i mit lille firma, hvor vi indtil videre bare er få ansatte, vil det være smart med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi i forvejen skal løbe stærkt. Vi har meget mere lyst til at spendere tiden på mere værdifulde arbejdsopgaver, & til dét formål, køber virksomheden en frankeringsmaskine! Så af den årsag er det altafgørende, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men selvfølgelig spiller kvalitet samtidig ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg håber på, med Jeres hjælp, at formå at kunne identificere en frankeringsmaskine, som lever op til begge krav! Jeg ber’ til Gud vedrørende, at I, herlige følgere, er i stand til at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som lever op til vores krav. Hvad nogen evt. vil beskrive som et meget uinteressant blog indlæg vedrørende frankeringsmaskiner, var det altså!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.