Jeg elsker bare sminke, masker, parykker og kostumer som lille jeg nusse med til alle de festlige lejligheder

Jeg kan lige så godt slå det fast med det samme. Undertegnede har stor glæde af at more mig med med sminke, masker, parykker og flotte kostumer.

Jeg har nogle tøser der oplever det på præcis den samme måde & som gerne skaber sine egne kostumer eller køber vilde masker og pynter efterfølgende på maskerne. Specielt 1 ven er ret begejstret for altnærmest alt der gælder kostumer, parykker, masker og sminke & jeg og hende har sammen taget til salg af kostumer og parykker, som fredericia teater holder lagersalg. Pia-Amalies seneste indkøb af masker har hun endnu engang scoret et eller andet specielt sted, og nu pynter de tøsens væg i stuen.

Min kæreste virker lidt kritisk ik helt så begejstret for kostumer, masker, sminke og parykker. Allan ironisk nok født 2 dage nden dagen for fastelavn, så selvfølgelig er jeg allerede i gang med at planlægge, metoder til at tale ham manden til at vi inviterer til et fastelavnsfestivitas, hvor dem der vil må gå amok i masker, kostumer, parykker og sminke.

Jeg tænker det er super skægt med kostumer, masker, parykker og sminke. Masker og parykker giver jo et virkelig storladent anstrøg. F.eks til en slags gallafest, hvor Markus og Alma, der evig og altid stiller op i og striktrøje og cowboybukser hvis vi fejrer rund fest, helt tog fusen på mig og kom i gallakjole og smoking med hjemmegjorte masker og sminke (for begges vedkommende! – iih han bar smukke eyeliner-øjne). Virkelig gennemført. Jeg og min veninde dukkede op i smukke prinsesse kostumer og vilde prangende parykker. Meget festligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.