Indkøb af en god samt billig hulkegledyse, blæsedyse eller anden dyse egnet til coating

Undertegnede opnår utallige diverse ting jeg skal ordne der, hvor snart færdiguddannede jeg i de her måneder. Kun en del af opgaverne har været relevante for min faglighed. Jeg ved for eksempel ik meget vedr. blæsedyse - mt-spray.dk/luftdyser/blaesedyse – , hulkegledyse - mt-spray.dk/sproejtedyser/hulkegledyse – eller tilsvarende dyse der kan bruges coating - mt-spray.dk/sproejtepistoler – , men undertegnede er på trods af det blevet spurgt, om jeg vil bestille hulkegledyse, blæsedyse egnet til coating + en anden dyse, jeg glemte hva’ sku’ benyttes til.

Heldigvis søgte smarte mig hurtigt frem til mangfoldige hjemmesider, som leverer hulkegledyse, blæsedyse og en tilsvarende dyse egnet til coating, og der er troværdige. Jeg må starte på at ringe rundt og spørge dem, idet ikk’ konsekvent tilbyder priser på deres hjemmesider. Inden da har jeg heldigvis en smule timer til at forstå, hvilke krav mit job har i forbindelse med blæsedyse, hulkegledyse eller måske en alternative dyse til coating.

Som undertegnede har opfattet det, er en hulkegledyse en dyse imkl et gevind, der gør dimsen effektiv når der er brug for coating i en ringuden coating fra dysen i midten. På den modsatte side sku’ et styk blæsedyse virke ik’ behøve meget pasning og samtidig virke mere støjsvag. Undertegnede ved blot ikk, om det er et styk blæsedyse, en hulkegledyse eller snarere et styk tilsvarende dyse, de mangler som kan bruges produkt coating.

Blæsedyse, coating, hulkegledyse samt dyse, der er ret stille. Åh ja, undertegnede har en smule som undertegnede burde læe op på, før på mandag, hvor det er besluttet at virksomheden skal igennem tredje kundeopstart. Derfor må jeg ganske enkelt ha’ bestilt den optimale hulkegledyse, blæsedyse eller anden dyse til coating i en fart.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.