Iiih bløde flødekarameller + frugtkarameller med hindbær eller jordbær er sååå lækkert

Bedsteveninderne kender til, hvordan slikglade mig er ganske vild med bløde flødekarameller plus frugtkarameller med jordbær, passionsfrugt og hindbær. Vennerne donerede mig derfor et stk pose fristende flødekarameller og en bog med karamelopskrifter, så undertegnede personligt kan lege med at skabe frugtkarameller og bløde flødekarameller til min fødselsdag.

Undertegnede er altså ikke ikke den store kok og jeg laver når sandheden skal frem de samme maksimalt 15 madretter dag ud og dag ind. Men hvis undertegnede blot forsøger og få en rutine med det så har optimistiske mig tiltro til ideen med frugtkarameller & flødekarameller. Det store spørgsmål er så, hvorvidt jeg evner at spise alle de bløde flødekarameller og frugtkarameller, som der må tilberedes så jeg kan tilberede dem udenad.

Måske ender jeg med at skabe mine hjemmelavede flødekarameller og frugtkarameller som gaver tilbage til de søde veninder. En rigtig fornøjelse. Så kan det være at jeg scorer en opskriftsbog så jeg kan lære at lave velsmagende søde sager til min fødseldag hvert år. Thihi. Men forestillingen omkring selvskabte frugtkarameller og bløde flødekarameller til værtindegaver er altså synes jeg ik er helt tåbelig. Mine bekendte skatter såfremt du bidrager med selvkreerede overraskelsesgaver, og de fleste holder af flødekarameller. Så kan jeg altid eksperimentere med mynte og frugtkarameller til mig selv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.