Idet du opsætter forsatsvinduer ender du med let & funktionel isolering

For at opnå optimal isolering af ældre vinduer med blot én enkelt glasrude, bliver forsatsvinduer (http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/) benyttet. Forsatsvinduer formår at isolere endnu bedre end vinduerne med termoruder, såfremt de bliver påsat rigtigt. Uanset at min kone og jeg er glade for vintersæsonen, er det meget køligt at bo i vores bolig, idet det nemlig ej er isoleret rigtigt. Et af vores store stuevinduer er smadret, og de trænger faktisk alle sammen til at blive skiftet ud.

Selv om vores bolig i tidens løb er blevet nedslidt, er det rigtig pænt. Forsatsvinduerne kommer til at vedligeholde de gamle, slidte vinduer, som tit er en væsentlig del af huses design. Bl.a. har alle vores vinduer et særligt design, som vi egentlig godt kunne tænke os at beholde. Af den grund at vinduerne blot inkluderer een enkelt glasrude, skal de dermed have forsatsvinduer indsat.

Nogle har af og til en anelse dug mht. deres forsatsvinduer. Dug forringer synet såvel som indebærer risiko for på længere sigt at nedbryde malingen plus træet ved ruden. Dug kan undviges ved at være sikker på, at det indre vindue er noget tættere indadtil, end det ydre er udvendigt. Af den grund kan fugten, som kommer frem inde imellem glasruderne, ventileres bort af en lidt større masse luft udefra. Forsatsvinduer kan designes specielt ud fra dine vinduer, hvilket, jeg synes, er fremragende. At vi kan få bygget forsatsvinduer, der er ens med vores egne vinduer, vil det sige. Lysindstrømningen nedsættes endog ved vinduerne med termoglas. Derfor føles forsatsvinduer som værende et nemmere valg, dersom du vil beholde lysmængden i dit hjem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.