I tvivl om hvor du vil læse? – Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense gør dig dygtigere

Har du lyst til gennemføre en Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus?

Ved du allerede, hvad du drømmer om at være. Det kan være, at du tænker dig at blive socialpædagog, politibetjent eller sygeplejerske, eller det kan være, at du går lige efter en naturvidenskabelig uddannelse på KU eller AAU.

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tumler med, er jeg sikker på, at Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus giver dig det optimale udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg studere til lærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at komme ind.

Ved du ikkrigtigt, hvad du har lyst til at arbejde med senere i livet? Det var jeg heller ikke klar over, da jeg begyndte. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver en mulighed for 2 år til at finde din rette hylde. Så skal du nok komme det nærmere.

Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense – Gå efter dine drømme for fremtiden

Går du ud af folkeren til maj, og ønsker du at opnå en HF på Fyn med uanede retninger? Gennemfører du din HF på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så kan du styre HF-en til præcis den studieretning, som du vil hen på. En personlig anbefaling herfra.

Som noget ekstra, udover den almindelige hf med valgfag på niveau A til C, tilbyder Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense tillige målrettede linjer: Sproglig HF, Pædagoglinjen, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er sørme skræddersyede så du bedst kan forberede dig til det studie du gerne vil ind på.

Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus adgangskrav

Ønsker du at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du opfylde en række adgangskrav. Afslutter du 9. klasse til maj, skal dine lærere vurdere, om du på nuværende tidspunkt er klar til gennemføre en Hf. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan begynde på hf’en hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det måtte jeg ikke rigtigt så nederen, som det lyder.

Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense så ser på dine personlige og faglige kompetencer.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense lige som mig

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.