I disse tider er jeg på udkig efter en god kaffeautomat!

I en jobmæssig sammenhæng er jeg en såkaldt alt-mulig-kvinde. Det afspejler, at jeg udfylder utallige kasketter, & jeg har derfor ligeledes adskillige forskellige opgave typer. Dét passer mig i grunden meget godt. Det var naturligvis også derfor, at jeg tog jobbet sidste vinter, af den årsag, at jeg holder af, at min dagligdag består af virkelig mange forskellige ting. Men ovenstående fakta har den konsekvens, at jeg jævnligt bliver tilknyttet nogle arbejds opgaver, som jeg har absolut ingen erfaring med. Akkurat sådan lægger landet lige nu, hvor jeg har fået den opgave at finde en senmoderne kaffeautomat til medarbejderne. Jeg kender intet til kaffeautomater. Dén kaffeautomat vi har nu er uheldigvis ødelagt. Det islandske firma, som har produceret dén kaffeautomat eksisterer ikke længere, så af den årsag er det beklageligvis ej muligt bare at skaffe en ny kaffeautomat fra dem!

Og det er så nu her, at I kloge personer får en plads i mit verdensbillede. Jeg krydser fingre for, at I ligger inde med kløgtige råd til, hvilke kaffeautomater, som er de bedste. Jeg er bevidst om, at den kaffeautomat, som nu er slået itu, var forholdsvis kolossalt stor, og det ønsker mine chefer ej igen. Ellers ligger landet således, at der ikke er særligt mange andre krav, som den næste kaffeautomat bare skal leve op til. Den realitet stiller mig selvfølgelig i en fortrinlig position, hvor jeg næsten på egen hånd kan vælge nøjagtig den kaffeautomat, som jeg tror er den bedste. Men på den anden side, gør det også processen mere problemfyldt. Som sagt har jeg ej meget viden vedrørende kaffeautomater & efter, at jeg har undersøgt markedet for kaffeautomater, må jeg krybe til korset og indrømme, at jeg er endt med at være enormt fortvivlet. Antallet af kaffeautomater er fantastisk stort, og jeg synes, at det er rigtig umuligt at skabe mig et brugbart overblik. Så jeg håber fantastisk meget, at I har lysten til at hjælpe mig med at finde frem til den bedste kaffeautomat til både min og vores arbejds plads. Dét ville sandt at sige gøre mig så ekstatisk, såfremt jeg kunne løse den her opgave ekstremt tilfredsstillende!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.