Hyblen savner seriølle splinternye seje lamper

Uhh, mor her har set frem til at måtte løfte sløret for denne fantastiske meddelelse længe, virker det nær ved lissom. Jeg har været så meget oppe at køre, men nu er købsaftalen endelig offentligt, så I skal klart være de allerførste til at høre om nyheden!

En god ejerlejlighed, som jeg har ønsket mig i adskillige måneder, er jeg netop flyttet ind i. Bred er boligen plus luftig, med et fedt toilet og en balkon, som jeg ser frem til at anvende om sommeren. Det eneste som er tilbage på dette tidspunkt, er faktisk et par lamper, for jeg har faktisk fundet alle det møblement, som jeg skal bruge. Jeg er klar over, at det kort sagt forekommer mega vigtigt hvilke lamper, der findes i et hus.

I første omgang skal her helt sikkert være lys hvor det er praktisk, men man bør ej udelukkende købe de billigst mulige lamper, for de har altså indflydelse på udseendet af rummet som helhed. Måske 3 House Doctor lamper til at sætte tæt på sofabordet: jeg havde tænkt på, at jeg måske kan anskaffe mig designede lamper til stuen. De der LED spot lamper såvel som lamper neden under skabene, som lyser helt ned på køkkenbordet, overvejer jeg i mit køkken. En pæn lysekrone, der har mulighed for at skabe en smuk velkomst til lejligheden, havde jeg egentlig funderet på til entréen. På toilettet findes her i forvejen smukke lamper, så dem er jeg ej nødt til at at ændre.

At vælge nogle bord lamper til sofahjørnet samt sovekammeret, som man for eksempel bør anvende til at læse, kan desforuden blive en fornuftig detalje. Jeg tror på, at de perfekte lamper får mulighed for at gøre min ejerlejlighed rigtig smuk, i tillæg til at jeg ikke behøver være i mørke.

Så, mine dejlige virtuelle venner? Vil I assistere med at vise mig de helt nødvendige lamper til hjemmet? Please? Undertegnede er ej så vild med at fremvise billederne af lejligheden her på cyperspace. Findes det altafgørende, sender jeg selvfølgelig med glæde billeder af min stue vha. mail mod jer. Ordet er jeres!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.