Hvordan du kan kreere tøj med fx logotryk

Du kan lave dit eget tøj med tryk – har du lyst til at vide, hvordan man gør det? I onsdags fandt jeg en ganske fortrinlig side online, hvor man kan producere en t-shirt med tryk. Muligt er det at designe textiltryk med enten noget skrift, som du selv skriver, et logo eller sågar et personligt fotografi. Let er det at kreere tryk på tøj – du skal bare bestemme dig for et stykke tøj, blandt andet en t-shirt, og så tilføje et logotryk eller andet tryk.

Her vil jeg fortælle, hvorledes du gør på hjemmesiden, når du vil lave dit eget tøj med tryk… Begynd med at vælge det produkt, du vil danne tøjtryk på. Du kan både få t-shirts, skjorter samt andet tøj, men tillige alle mulige ting og sager. Du kan filtrere varerne i forskellige grupper, som for eksempel dame og herre og aldersgruppe. Efter du har fundet din t-shirt eller lignende, skal du bestemme dig for farve plus størrelse. Gå bagefter videre til det næste trin, hvor du skal vælge dit tryk på tøj.

Kunne du godt tænke dig tekst som tekstiltryk, skal du egentlig bare skrive skriften på dit valgte produkt. Hvor det skal stå, skrifttype, størrelse & hvilken farve, det skal have, er det muligt selv at beslutte. Såfremt du ej vil have skrift, men du vil have et logotryk, skal du klikke på motivet og så trække det over på dit produkt. Også her kan man afgøre farve foruden størrelsen og ligeledes printteknikken. Såfremt du gerne vil have tryk på t-shirt med et af dine personlige fotografier el. dit eget design, er du nødt til at starte med at lægge det ind på internetsiden. Derefter skal du vælge det og trække det over på det tøj, du har valgt, og så beslutte størrelsen af billedet.

Idet du er helt færdig med dit tryk på t-shirt, så skal du lægge dit produkt i ”Indkøbskurven”. Du må så bestemme at lave noget andet tøj eller ordne betalingen, og så vil dit tøj med tryk sendes til printning. Er du interesseret i at skabe print på tøj med et cool textiltryk? Jeg kan foreslå førnævnte hjemmeside, hvis du kunne tænke dig at fabrikere godt t-shirt tryk til ikke så mange penge.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>