Hvor mon jeg finder det bedste fiskegrej

I 2007 så jeg en fiskestang i Aldi-reklamen, hvilken jeg tog i indkøbskurven. Det var mens jeg opholdt mig i min bedstemors strandhytte og arbejdede på mit mit afsluttende speciale, hvor jeg så en flok mænd i waders stå i vandkanten og fiske store fisk. Jeg kunne se, at fritidsfiskerne havde det perfekte fiskegrej, og jeg så egentlig ligeså at de gjorde nogle formidable fangstudbytter. Siden har jeg dog desværre egentlig ikke haft glæde af mit fiskeudstyr mærkbart. Dog er grunden til, at jeg her på bloggen kommer ind på emnet, skyldes, at det er blevet juni og derfor sæson for fiskning efter hornfisk og måske havørreder. Og på denne måde har jeg fået lyst til at fiske igen hvilket er grunden til at jeg vil udvælge godt fiskegrej. For det er min overbevisning, at udgiften tjener sig selv hjem med valg af produkter i en ordentlig kvalitet.

Valgene omkring at finde forskelligt fiskegrej er måske næsten uoverskuelige. Vi kan såvel handle i en webshop som finde en lystfiskerhandel. Fordelen i forhold til at købe på nettet er, at så kan man enkelt sammenstille indkøbspriser på ens produkter. Hvilket baner vejen for lækkert fiskeudstyr til bundpriser. Derimod får man venlige foreskrifter af medarbejderne i forretningen, omvendt kan alle typisk modtage support via e-mail. Mit næste punkt bliver at konkretisere, hvadfor noget fiskegrej, der må købes. Jeg skal helt sikkert have såvel blink som grej til fluefiskeri, dog påtænker jeg også en fnullerdusk. Dertil må jeg utvivlsomt have det grundlæggende som en fiskestang + fiskehjul.

Så snart alt grejet er 10-4, vil jeg ud til Bønnerup Strand og fiske.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.