Hvor meget går I energimåler og aflæsning af varmeregnskab?

Der er utallige bonus omkostninger når man flytter i tresservilla. Det er husbonden og jeg her 5-6 måneder efter vores indflytning I gang med at gå på opdagelse i. Ham derhjemme er særligt interesseret i hjemmets varmeregnskab [http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html] og ganske overraskende bliver aflæsning » http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/, af den elskede energimåler [http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/] en ting, mandengår op i. Hvad med jer, finder I interesse I det?

Brian ævler løs omkring aflæsning af hjemmets energimåler, og manden noterer vores fælles varmeregnskab. Selv ved jeg jo godt hvordan aflæsning og styr på hjemmets varmeregnskab er det bedste for vores fælles kassebeholdning. Undertegnede kan derimod tænke, at det kan være de sparede 2500 kroner værd at have en god temperatur i stuen og så være temmelig indefferent over, at vores energimåler snurrer mens dejlige fireogtyve grader giver stigninger i varmeregnskabet.

Min mand & mig er nok typiske som ægtefælker, hvor jeg ik tænker så meget på energimåler, varmeregnskab og aflæsning og samtidig tuller rundt & drejer liidt op på radiatorerne og jeg opstarter elovnen tyve minutter før, hvis huslige jeg ønsker at bage pæretærte. På samme tid render ham derhjemme og drejer liidt ned, sikrer den nøjagtige aflæsning af energimåler, bager på eftervarme samt styrer villaens varmeregnskab med hård hånd. Ægtemandens overvejelser er blandt andet at jeg frossenpind kan erhverve mig såvel uldent undertøj og saunature med pengene, ham og jeg kan spare. Nu skal I ikke give ham ret, vel.

Dengang jeg levede i single 1-værelses tænkte jeg ikke på mit varmeregnskab. Ligesom aflæsning af energimåler kun har været sådan noget undertegnede fik klaret, når jeg modtog besked fra Dong Energy. Her i huset er min søde mand interesseret i at vi skal eje et stk effektiv energimåler og pynte på familiens varmeregnskab + energiforbrug, fra den eksisterende E’er til noget højere på skalaen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.