Hvis jeg alene siger to ord: svømning efterskole – hvor ska’ jeg så dreje min opmærksomhed…?

At komme på en eller anden efterskole har for evig og altid været et giga ønske for lille mig. ALLE mennesker snakker fantastisk varmt om det! De påstår alle sammen, at det er vildt personlighedsudviklende at spendere et år på efter-skole! ”Du blir den mest fortrinlige version af dig selv”, proklamerer de! Så af den årsag har jeg bestemt mig for, at nu hvor det er mange år for sent for mig, så har jeg i sinde at forsøge at ”tvinge” min mindste datter på efterskole… Vi er af den årsag begyndt at kigge på, hvad forskellige efterskoler kan tilbyde af gode sager. Og det er bar så forskelligartet – skolerne tilbyder efterskole golf (www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=70:golf&catid=6:indhold), efterskole ridning » www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ridning&catid=6:indhold,, ligeledes er der en håndboldefterskole » www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=165:handbold&catid=6:indhold,, & så kan man tage på en ridning efterskole eller en svømning efterskole!! Der er bar’ SÅ mange valg-muligheder – vi er blevet rigtig overvældede!! Mit rolling går nu til håndbold, og har spillet i fantastisk mange år, så umiddelbart ville en håndboldefterskole være et godt valg! Ligeledes har mit barn også, som mindre gået til ridning, så af den grund ville det også være meget oplagt at vælge en ridning efterskole, sådan vores afkom ku dygtiggøre sig gennem efterskole ridning!!

Men så alligevel er det jo også altid godt at prøve kræfter med noget brand new. Så vi pønser på at kikke efter en efterskole, hvor de kan tilbyde fortrinlig ene-undervisning i efterskole golf eller en svømning efterskole!! Det er begge meget kendte typer af sport, & hun ka helt bestemt godt li at bevæge sig.. Så der er ik’ tvivl om, at hun skal udfolde sig på en idræts efterskole. Så vi er i tvivl om, om vi skal vælge efterskole golf eller om hun ville blive mere glad på en svømning efterskole…? Jeg ka’ self. ik spørge, hvad I mener… Det er naturligvis hendes valg, & udelukkende hendes valg! Og jeg vil meget gerne også lige for god ordens skyld gøre det helt klart for jer rare læsere, at hun naturligvis også gerne VIL på efterskole – det er ikke noget, jeg sådan for alvor har ”tvunget” hende til!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.