Hvilken Kanger MODS passer mest til mit behov?

Jeg har brugt elcigaretter i 2 år snart, og jeg vil i sandhed fortælle, at jeg ikke på noget tidspunkt vil anvende gammeldags cigaretter igen. Med hjælp fra e-cigs opnår jeg stadig følelsen af at ryge: og jeg kan endda dampe indendøre på min arbejdsplads og til middagsselskaber, uden at jeg er til gene for andre. Jeg savner uden tvivl ikke at hørme af cigaretrøg hver dag, eller at betragte mine negle blive stadig mere grå med tiden. På grund af at evæske eksisterer indeholdende varierende koncentrationer af nikotin, kan jeg simpelt skære ned som tiden går, dog jeg er endnu afhængig af nikotin.

En ordentlig Kanger MODS , http://www.e-bloss.se/kanger/mods/, , som fremhæver aromaen af min evæske & kreerer helt den styrke damp, jeg foretrækker, har jeg tænkt mig at have i min elcigaret. En clearomizer botten brännare , http://www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere–botten-brannare/, , der sikrer, at her altid er evæske rundt om tråden, har jeg overni fået mig: på den måde slipper jeg for den klamme, forbrændte aroma. Efter at have forsøgt med adskillige varierende brands, fik jeg omsider bestemt mig for at købe Kanger MODS. Det er selvfølgelig op til individuel holdning, men det er nemlig nøjagtig det, der er fordelen ved ecigs – du får chancen for at samle din ecigaret af adskillige specielle dele som for eksempel clearomizer botten brännare plus Kanger MODS, til du ender med hundrede pct. den dampning, som passer til dine behov.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.