Hvad anbefaler I? Trædrivhuse, et redskabsskur træ eller havepavilloner?

Således at undertegnede inden længe begynder som debuterende haveejere, vil undertegnede have købt et par river og andre redskaber, for vores blomsterhave syner smuk. I december købte vi nyt gammelt hus. Men vi kunne godt bruge pavilloner - http://shpavilloner.dk/ – , trædrivhuse eller et redskabsskur træ - http://shpavilloner.dk/redskabsskur – .

Så nu hober projekterne sig op. For tiden har jeg og konen fået størstedelen på plads indenfor så nu flytter vores næste projekt instiktivt udendørs til græshaven. Men kan de ekstra krukker, riven og plæneklipperen være i et redsskabsskur træ?? Eller kan jeg og fruen på anden side tænke over at købe trædrivhuse eller pavilloner, og sammenknytte pladsbehovet med potentialet i at kunne drikke kaffen uden døre og kanske dyrke egne grøntsager på et varmt punkt? Et redskabsskur træ, pavilloner eller trædrivhuse Beslutningen må tages.

Trædrivhuse eller havepavilloner - http://shpavilloner.dk/havepavillon – er mere charmerende, åbne og fleksible end valget af et redskabsskurs, der alene er anvendelig til opbevaring. Denne ting kan undertegnede godt følge.

Vi tænker ikke, at vi ønsker at afsætte beliggenhed på redskabsskur træ og pavilloner/havepavilloner. Undertegnede har googlet ”redskabsskur træ”, da det i første omgang er det, hustruen og undertegnede startede med at overveje. Undertegnede og fruen har anspurgt vores familiemedlemmer og også googlet en smule online. Og det tendenserer, at dem vi kender som har havepavilloner anbefaler deres pavilloner, de personer der ejer trædrivhuse alene vil tilråde trædrivhuse og så fremdeles.

Hekla drømmer dog om en slags pavilloner/havepavilloner el. lign, hvor hun vil sidde til trods for vind og regn og være i den gamle have. At hun bestemmer, ender det sikkert med. Og desuden vil vores plæneklipper kunne stå i carporten.

Endvidere har konen argumenteret for,, at hun nok skal finde opbevaring af de mindre haveredskaber, hvis vi anskaffer ét af de havepavilloner, konen helst vil have. At jeg og fruen kan opstarte det aller første diskussion i det begynder villa over denne uenighed skal ik til at ske hvis jeg har noget at skulle have sagt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.