Hjælp modtages gerne: i hvilken internetbutik kan jeg investere i et skønt kostume til næste fastelavnsfest?

Jeg glæder mig; min næste havefest er med 50’er Mad Men tema. Jeg mangler kun parykken til at dække over mit ej så 1950’er agtige hår. Kostume » dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39,? Dét har jeg skam ordnet!

Min kæreste og jeg holder af at klæde os ud! Det er lige som om, at jeg har endnu mere selvtillid, når jeg tager et kostume og bliver pirat, den gode eller onde fe eller zoombie. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min far fungerer som hele familiens julemand med skag og det hele. & min mor har arbejde som pædagog og har ganske tit et sjovere kostume end børnene, når der er udklædningsfest på jobbet…

Det står tydeligt i min erindring; som en lille bitte pige var jeg altid udklædt til fastelavn og dengang jeg var 7 år, gik jeg med min prinsessekjole og bare tæer hele til kjolen gik i stykker. I dag finder jeg hver en chance og tager kostumer på til tyrolerfest, halloweenfester, julehygge, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må vidst snart se at få mig nogle arvinger, så jeg har en undskyldning for at tage til endnu flere temafester.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.