Her eksisterer ingenting mere betydningsfuldt sammenlignet med frisk kaffedrik på kontoret, & det kræver perfekte kaffeautomater

Forretningen, som jeg iværksatte for akkurat fire år siden, har fantastisk hurtigt opnået en fast grupper af forbrugere. At virksomheden i dag sender meget mere post end firmaet gjorde i opstarts fasen, resulterer det faktum i. Og så er det jo uproduktivt at spendere dyrebar tid på at klistre frimærker på breve!

Min co-writer og jeg har i sinde at heads up Inden i fortsætter! Partnerne & jeg har anerkendt, at man med en frankeringsmaskine har chancen for at spare rigtig meget arbejdstid. & mine ansatte og jeg har just nu bestemt, at jeg skal anskaffe mig en frankeringsmaskine til forretningens kontor.

Jeg har prøvet at danne mig en klarhed over markedet, men jeg har slet ej taget en beslutning. Vi kan overhovedet ikke finde ud af, hvilken frankeringsmaskine, der ville være den kløgtigste mulighed. Helt umiddelbart ville jeg besøge en dansk forhandler, fordi det så ville være lettere at snakke, hvis jeg støder på problemer. Der kan findes både lokale & udenlandske sælgere af frankeringsmaskiner, og jeg er ikke i stand til at afgøre, i hvilken butik det ville være klogest at lægge sine penge. At de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster mindre penge end de danske forretninger, er det på samme tid som om. & som just forklaret, er jeg selvstændig med en nyligt åbnet forretning, som kun lige skaber et bitte overskud.

Men det forholder sig altså således, at mine kollegaer og jeg har anerkendt, hvor skøn sådan en frankeringsmaskine er! Især i mit nystartede firma, hvor vi indtil videre alene er få medarbejdere, vil det være smart med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede oplever travlhed. Så vi er alle enige om at købe en frankeringsmaskine! At jeg finder en frankeringsmaskine til en lav pris, er derfor betydningsfuldt. Men begribeligvis spiller maskinens kvalitet desuden ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Så jeg modtager meget gerne gode råd til en forholdsvis ikke-bekostelig og god frankeringsmaskine! Jeg ser frem til, at I, herlige læsere, formår at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal vælge. Det var således akkurat nu, hvad nogen uden tvivl vil beskrive som et meget tørt blogindlæg omkring frankeringsmaskiner!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.