Hensigter om vedligeholdelsesfri hegn som eksempelvis komposit hegn

Nu hvor vi er uvante ejermænd af et hus vil kæresten og jeg hovedkuls til at beslutte os for ting som vedligeholdelsesfrit hegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn – som fx komposit hegn. Baghaven ligger ved skoven og haven begrænset beskyttet med parykbuske. Udsigten er udsøgt, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn har alle mulighed for at stirre direkte i haven. Og der foretrækker manden og jeg at have punkter i haven, hvor jeg og ham opholder os i fred.

Researchende mig er gået igang med at google på vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn efter at mig & min kæreste rykkede til Hadsten. Jonas og jeg aner ik’, hvorvidt vi prefererer et komposit hegn, men vi går i hvert fald efter et vedligeholdelsesfri hegn, som vi vil have monteret. Når det kommer til det er vi ligesindede.

Min svoger har fået monteret komposit hegn i hans forhave, og han er overordentlig ellevild med det valg. Sådan et komposit hegn kan sådan som jeg har forstået det blive leveret i flere lyse og mørke farver og mål. Mandens vedligeholdelsesfrit hegn er gråt/sort, men min kæreste og jeg vil vælge et hvidt eller i hvert fald lyst komposit hegn. Vi kan godt lide det lidt slidte, gammeldags og hyggelige.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.