Hensigter angående komposit hegn og den slags vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor vi er uprøvede herrer i eget hus må kæresten og mig pludselig til at tage stilling til sådan noget som komposit hegn og eller et andet vedligeholdelsesfrit hegn. Vores baghave går ved en offentlig eng og vi er afgrænset tildækket ved brug af morbærbuske. Den bare have resulterer naturligvis i en rigtig skøn panoramaudsigt, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfrit hegn har folk mulighed for at lure lige ind til os. Og kæresten & jeg have nogle områder af haven, hvor han og jeg har mulighed for at tulle i haven i bikini.

Siden min kæreste og mig er flyttet til SIlkeborg er jeg startet på at finde tilbud på vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn. Vi ved ik’ rigtig, hvor vidt vi foretrækker et komposit hegn, men vi vil sgu foretrække et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi ska’ sætte op. Det er jeg og kæresten samstemmende omkring.

Farbror Oscar monterede komposit hegn i hans forhave, og han er mega lykkelig over sit valg. Det kan blive leveret i forskellige størrelser og farver. Han valgte et mørkt vedligeholdelsesfri hegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn,, men min kæreste og jeg vil sikkert beslutte os for et hvidt eller i hvert fald lyst komposit hegn. Vi foretrækker begge det lysere look.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.