Har I kendskab til træcarporte/carporte i træ?

Manden og mig er som I måske ved rykket i villa, og dermed tror jeg i den forbindelse, at jeg og gemalen forærer cyklerne og bilen et styks lækker garage. Valget bliver ét af de forskellige prægtige træcarporte som kan købes. er vi begge heldigvis samstemmige. Langsomme overvejede praktisk taget garager et stykke tid & er kun faldet over flere simpelthen meget gruelige typer, der slet ikke matcher murermestervillaen. Men så har jeg set dét at du kan købe carporte i træ {http://shpavilloner.dk/andet/traecarporte}, og de træcarporte er bare virkelig naturlige og pæne. Jeg tænker overvejende at de ser flotte ud.

Snart vil husbonden og mig blot blive enige omkring størrelsen + farven, idet træcarporte er i en hel del former. Husbonden foretrækker noget neutralt, imens undertegnede ønsker sig carporte i træ i lækre toner, som skal matche eller ses i kontrast til vores nye hus.

Husbonden og mig har planer om at skulle ud og bestemme os for træcarporte fordi undertegnede oplever, ar det ik ikk at have noget overdækning, hvor jeg kan køre bestemorcyklen ind, når vejret er minusgrader og gearet risikerer at sætte sig fast er generende. Det falder sammen med at Jarl har snakket om at han vil have én af de cool træcarporte som sørger for en placering af spanden naturligvis, men endvidere til at opbevare tilbehør til bilen, maling og værktøj og mere af den slags.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.