Har i hørt om e-cigaretter eller e-liquid/e-juice? Sådan noget kender mange af jer sikkert en del til såfremt I drømmer om at sluta röka

Sluta röka » http://www.e-bloss.se/om-oss/sluta-roka-med-e-cigaretter/,? mig og barndomsveninden er begge færdige med vores ciaretrygning. Vildt sejt ik’? Hende og mig gennemførte rygestoppet med brug af e-cigaretter » http://www.e-bloss.se/, som bruger e-liquid eller e-juice » http://www.e-bloss.se/e-juice/,. Synes I læsere ik’ det rygestop er temmelig vildt . Det har været lidt anstrengende at starte med at sluta röka som vi kalder det her i Malmö, men nu kan undertegnede virkelig slå et slag for e-cigaretter der anvender e-liquid/e-juice til den proces.

Til fester kan jeg godt mangle de gamle almene cigaretter eller e-cigaretter. Dog savner jeg virkelig ikk lugten. Så undertegnede er virkelig begejstret for at det er lykkedes med at sluta röka og jeg anbefaler e-cigaretter som anvender e-liquid eller e-juice til alle og enhver, der vil sluta röka/droppe tobakken. Det har gjort tobaksstoppet absolut mere problemløst – duftende.

Såvel Ulrikka som jeg har flere gange forsøgt at sluta röka. Hende og mig har forsøgt med nikotinplaster, kold tyrker og veninden har tillige prøvet coaching – sammenlagt uden triumf efter bare 10 dage. Men gennem e-cigaretter der bruger e-juice eller e-liquid gik sluta röka meget nemmere. Mig og min veninde startede med at sluta röka for 4 måneder siden, & stolte jeg er idag 100 % fri for både e-cigaretter og almindelige cigs, i mens min bedsteveninde fra tid til anden vender lidt tilbage til e-cigaretter med e-liquid eller e-juice i den laveste nikotinmængde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.