Har du brug for et plastvindue, en plastdør eller evt. solarlux? Jeg vil rådgive dig

Jeg er meget optaget af, at et besøg i min butik skal være en imødekommende oplevelse. Min forretning, plus at være selvstændig erhvervsdrivende lever jeg for, og at bevise for alle dem, der forlod mig, at jeg er værdifuld. Min hjælpsomhed gør, at jeg går glad i seng.

At blive indehaver af egen virksomhed, har altid interesseret mig. Dét har været en hemmelig forhåbning for mig, lige så langt jeg kan huske… Jeg har oplevet en hård start på livet, & jeg føler måske, at dét er baggrunden for, at jeg nu må fatte, at jeg har et kolossalt behov for at være selvstændig. En forældre til at forsørge mig eksisterede her ikke. Jeg er den glade indehaver af egen butik.

Artefakter til det brugbare hjem, for eksempel et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue samt en plastdør til, hvor der er brug for den, forsøger gesjæften at sælge. Så snart, at en klient kommer ind i forretningen og er på udkig efter et smart plastvindue, en speciel type solarlux, en lækker vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en ny plastdør, er jeg beredt med min imødekommende rådgivning. Jeg ved samtidig, at dét tit er grundlaget for, at virksomheden kører rundt med udbytte. Et forhold til mine kunder eftertragter jeg mest af alt. Samtidig med dette ønsker jeg, at hjælpe mine kunder med at vælge dét helt formfuldendte plastvindue og solarlux, og indrette sig med den vinterhave, de i lang tid har drømt om, det pæneste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som de altid har drømt om.

At mine ”gæster” rent faktisk spenderer hele lønkontoen på det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, der indgår i mit varelager, er jeg bestemt tilmed interesseret i. Den selvstændige branche føles brutal, & der er kamp om de handlende, men jeg har altid været en, som kæmper…