Grubler over at komme til flere tests ved gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Jeg er med bebs i maven men det har sørme været et turbulent forløb, og derfor planlægger jeg at tage til en gynækolog klinik Fyn til flere ultralydsscanninger. Efter jeg og manden først droppede præventionen tog det mere end 1,5 år med barnløshed, og lægen var derfor ved at anbefale os til speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. På det tidspunkt søgte vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og opdagede bl.a. gynækolog Niels Lund der er en gynækologklinik nær ved, hvor vi bor i Middelfart.

Vi blev gravide og det udryddede alle vores tanker om sædkvalitet og ægløsninger. Pludselig oplevede jeg at få smerter og blødninger. Jeg fik en henvisning fra min læge til en speciallæge klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne gøre. 19 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Manden og jeg prøvede ikke at lade os slå omkuld, men det var en periode, præget af fortvivlelse og smerte over det tabte lille barn, som Lukas og jeg havde drømt om så længe.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund

Nu syv måneder senere er vi så gravide igen. Min læge mener, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt tjek på mig, så min praktiserende læge henviser os til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har også taget et kig i den gammeldags telefonbog og har igen bidt mærke i bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at komme hos en klinik som for eksempel speciallæge Niels Lund og få flere ultralydsscanninger og blive fulgt, hvilket kan gøre mig tryg under svangerskabet, og lægerne gør noget, i det tilfælde at der endnu en gang sker komplikationer. Jeg er sikre på at tilføjet tryghed af sig selv kan være gavnligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.