Gode råd til den vandkunst eller det spejlbassin, der bringer jeres hovedkvarter i en klasse for sig

I efteråret da min virksomhed rykkede teltpælene op og fik bygget et helt nyt domicil, besluttede vi os for at gå planken ud og få skabt nogle smukke rammer med vandkunst såvel inden for som uden for. Der var utallige muligheder. Det var af den årsag væsentligt for os at hyre en samarbejdspartner, der ikke alene var i stand til at bygge et springvand eller en fontæne. Det var tillige fundamentalt for de øvrige direktører og mig, at det valgte firma konstruerede spejlbassiner og fontæner, der imponerede.

Efter at jeg har set slutresultatet kan jeg indrømme, at det er ikke mindre end pragtfuldt. Som firma har vi nu fået et dekorativt spejlbassin med musik i vores lobby, som blev til som et resultat af grundig vejledning såvel som en projektstyring, der blev afsluttet til tiden. Ydermere er spejbassinet anlagt som en trappe, så spejlbassinet følger trappen op til femte sal. Altså: et spejlbassin, der uden tvivl får talrige rosende ord fra vores gæster.

Ved indgangen har vi ydermere fået vandkunst så hatten passer. Det drejer sig om et interaktivt springvand, hvor vandsøjlerne tager udgangspunkt i omgivelsernes bevægelser. Midt i springvandet er der opsat en fontæne i et individuelt design, der passer som fod i hose til de skandinaviske linjer i bygningens arkitektur. Som følge deraf vil vi som virksomhed helt sikkert anbefale den vandtekniske leverandør, som vi arbejdede sammen med, såfremt I lige som vores firma vil have vandkunst i en klasse for sig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>