Gemalen skal arbejde med el sprøjtepistol, spraying system, forstøver spray og autojet

Min mand begynder i job på en arbejdsplads, der sælger el sprøjtepistol - mt-spray.dk/sproejtepistoler – , autojet - mt-spray.dk/leverandoerer/autojet – , forstøver spray - mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse – og spraying system. Øhh okay spekulerer nogle af jer læsere vel, og dette blev også min første besvarelse. Undertegnede vidste slet ikk hvad el sprøtjepistol eller autojet spraying system anvendes til. For mig er sådan en forstøver spray en dims som at der anvendes til forstøvning af mine blomster på altanen og i vindueskarmen. Haha. Når vi kommer til at arbejdsmanden kommer retur efter sin indledende dag på arbejdet, har jeg formodentlig større forståelse.

En el sprøjtepistol er til at coate medicin eller ting, til rengøring og desinfektion eller at sprøjtemale. Det er især fabrikker og den slags produktionsvirksomheder, som at der benytter den. Som undertegnede har forstået det. Autojet er så vidt jeg har forstået et spraying system, specielt fremstillet til virksomhedens behov. Den slags spraying system kan indeholde pumper, rør og dyser, og gemalen skal starte på at hjælpe med at montere og reparere kundens Autojet spraying system. .

Spændende kommer det til at blive om jeg kan følge med i snakken, sine indlende dage ægtemanden arriverer til middagsmaden fra de første arbejdsdage. Så fremt manden beretter vedr. dette autojet spraying system, forstøver spray som at der ikk er til blomsterne samt hvad en el sprøjtepistol kan anvendes til. Det skal nok blive spændende for min mand.

Ja nogle af jer kan måske se, at undertegnede har søgt lidt på internettet vedrørende autojet, el sprøjtepistol, spraying system og forstøver spray så jeg kan tale med om min gemals kommende arbejdsopgaver. Jeg jobber sygeplejer, og Boris snakker med om sygdom og pleje for at sætte sig ind i det job jeg gør.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.