Fyns hf-kursus – Tag din HF midt på Fyn

Ønsker du at gennemføre en Hf Fyn?

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du har, er jeg overbevist om, at en Hf Fyn vil give dig det stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg læse til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at blive optaget. Måske har du allerede styr på, hvad du vil være. Det kan tænkes, at du ønsker at blive pædagog, politibetjent eller sygeplejerske, eller måske går du fokus efter en naturvidenskabelig uddannelse på universitetet.

Ved du ikke rigtigt, hvad du vil arbejde med senere hen? Det vidste jeg heller ikke, da jeg blev færdig med skolen. Men Fyns hf-kursus - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, giver dig ekstra tid til at komme på rette vej.

Hf Odense – Opfyld fremtidsdrømmen

Bliver du færdig med folkeren til juni, og vil du fortsætte videre på en HF i Odense med bjerge af retninger? Hvis du gennemfører din HF i Odense hos Fyns Hf-kursus, kan du målrette Hf’en til nøjagtigt den retning, som du drømmer om.

Som noget ekstra ved siden af den klassiske HF , hvor du kan vælge valgfag på a, b & c niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Sproglig HF, Pædagoglinjen, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyede så du kan forberede dig til drømmestudiet.

Fyns hf-kursus adgangskrav

Ønsker du at gennemføre din Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du matche en ordentlig omgang adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så ser på dine personlige og faglige kompetencer.

Bliver du færdig med 9. klasse til juni, skal din skole beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en Hf-eksamen. Måske er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på HF’en hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg, men det er slet ikke så slemt, som det kan lyde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.