Frankering af breve har aldrig været så let og favorabelt som nu

Med de annoncerede prisstigninger på frimærkefrankerede breve, kan din virksomhed opnå en besparelse, ved at investere i en frankeringsløsning fra Frama {http://danastar.dk/frama/}. Et brev som er frimærkefrankeret vil fra april 2011 beløbe sig til 8,00 kroner, mens et maskinefrankeret prostbrev derimod blot vil beløbe sig til 6,50 kr. Et køb af en maskine til frankering {http://danastar.dk/mere_info/frankering} af jeres breve vil af den årsag vise sig at være tjent hurtigt hjem. En undersøgelse fra Post Danmark viser, at et frankeret brev forekommer mere professionelt og seriøst for modtageren. Med en løsning fra Frama, kan frankeringen af din virksomheds breve blive klaret effektivt, simpelt samt ikke mindst billigt. Desuden får du mulighed for at give dine breve et særligt seriøst look, og du vil kunne reklamere for din virksomhed iform af jeres logo påtrykt direkte på selve kuverten.

Vi kan imødekomme ethvert behov i forhold til frankering af breve og vi fører branchens allerbedste systemer. Frama prioriterer nonstop udvikling af sine produkter, hvilket medvirker til, at vi hver gang er stand til at levere de mest fordelagtige og mest effektive systemer inden for frankering. Produkter fra et frankeringsfirma er populære på grund deres holdbarhed og alsidighed, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten i de produkter, som vi tilbyder. Glade kunder er en hjertesag for os hos et frankeringsfirma. Som følge deraf kan altid være sikker på, at du og din forretning får den optimale løsning på portoudfordringen hos os.

Hos et frankeringsfirma er det vigtigt for os, at vores kunder får en løsning, som passer perfekt til deres behov. Glædeligvis tilkendegiver en lang række uafhængige undersøgelser, at vores firma er blandt de bedste, i forhold til tilfredsheden med vores løsninger inden for frankering.

Frankostempling behøver ikke at udgøre en tung og tidsrøvende opgave for din forretning. Med en løsning fra Frama, kan du opnå besparelser og frigøre mandetimer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.