Fortæl min dame fordelene ved glasblæsning…

Måske kan I huske at undertegnede for et par måneder siden funderede over hvorvidt, at min mand og jeg burde anskaffe os briliant ståltag? At få nyt tag er hvilket I sikkert ved i regelen et stort og dyrt gøremål, og han og jeg regnede med at familien som en selvfølgelighed skulle spendere ganske mange penge på tagfornyelsen. På den baggrund udsatte vi arbejdet lidt, men så berettede svigerinden om quadro by icopal/quadro tag , tagspecialist.dk/staaltag/quadro-by-icopal, . Lille jeg havde ikk haft kendskab til quadro tag tidligere, men Tia kendte det fra et stk udsendelse i tv, hvor damen havde fået bygget om og han bl. andet havde fået påmonteret quadro tag virkelig prompte til en pris der er til at betale. Det tip har været guld værd.

Dengang da husbonden og jeg endelig kom i gang, undersøgte manden og mig montører af quadro tag plus quadro by icopal hvor vi sammen faldt over nogle montører, og de var betænksomm at forhandle med, totalt prof. og ville starte allerede ugen efter. Håndværkerne påsatte vores quadro tag direkte på hjemmets trætte og slidte tag, så husbonden og jeg ik skulle bekymre os om at punge ud for for at få det fjernet først. Og selv over hjemmets upraktiske vinduesparti ved soveværelset er quadro tag ret professionelt.

Lille jeg er absolut ganske vilde med murermestervillaens quadro tag. At købe nye tag synes måske ikk sååå specielt, men I kan tro projektet har altså gjort underværker for huset. Lille jeg tog quadro tag i i den matte sorte kulør hvilket klæder villaen virkelig voldsomt. Det er næsten markant. Fredag havde vi nogle venner på besøg, og de absolut var imponerede over, hvad min mand og mig har fået . Villaens quadro tag matcher absolut lysende til den lyseblå nuance, og parcelhuset ser meget dyr ud haha.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.