Forslag til byggeri med paller som fx eur-paller/europaller og pallerammer som materialer

Eur-paller er en overkommelig ting at konstruere møbler til brug ude og inde af.. Ofte vil du opdage secondhand paller, Eur-paller og pallerammer hos dit supermarked eller lokale virksomhed. Alternativt har du mulighed for at købe europaller/eur-paller, pallerammer og andre paller billigt på flere hjemmesider. Man kan nemt udrette smarte og robuste møbler med paller og pallerammer.

Paller som fx europaller/eur-paller og pallerammer kan man for eksempel benytte til at opføre en sovebriks med cirkulering under madrassen, et cool sengegærde og ben. Og så kan du bruge europalle, Eur-paller og paller til terrassedæk, men pallerammer er oplagte til køkkenhaven, de skal godt nok ik være imprægneret. Pallerammer er ligetil at bygge om til urtebedet. Eller omdan pallerammer sammen og få en urtehave, som danner en trappe. Vil du komme væk fra imprægnerede paller og pallerammer, skal du købe eur-paller. For de er ikke trykimprægnerede.

Du kan male din europalle eller sætte lidt paller sammen som kan sættes i soveværelset som en rustik boghylde. Eller Lav et mobilt sofabord med brug af europalle eller eur-paller som har noget der kan trille på.. Der ligger en hel del ideer på apps og blogs, hvor indretnings folk kommer med forslag til, how de foreslår at benytte europalle eller eur-paller, andre paller og pallerammer som en grøn og stabil bidrag til indretningen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.