For altid kan vores almen højskole kurser ændre din selvopfattelse

Hvad de skal tage sig til efter grundskolen, har flertallet af unge svært ved at beslutte. Hvilken uddannelse, de helst vil tage, skal de bruge eventuelt et år til at bestemme, eller også føler de sig ikke tilstrækkeligt forberedt til studenteruddannelsen. Hvad enten de hører til omkring musicals, design eller idræt, kan vores musisk højskole blive den bedste måde at udvikle store & små interesser, og samtidig bruge et stykke tid uden forældre til også at opnå selvstændighed.

Oveni at flere teenagere på denne måde for første gang kommer til at flytte bort fra deres forældre, skaber et højskoleophold minder og bekendtskaber som varer hele dit liv. Det kaldes noget, der danner grobund for perspektiv & visdom.

Uafhængig af hvilken fagkombination du beslutter dig for her, kommer der næsten med sikkerhed instrumentale indskud med i skemaet, på grund af, at denne højskole musik lægger meget vægt på det musiske. Vi giver også lov til at benytte alle musiske faciliteter efter undervisningen, hvilket flertallet af ungerne har en del fantastiske stunder ud af. 1 gang per skoleår laver eleverne en fantastisk teaterforestilling, pga. at denne højskole musik desforuden er en teater højskole. Kompetencer med hensyn til scenekunst samt kulissefremstilling bliver lært I udviklingen af teaterstykket. Kunst forbliver en anden ting, vores almen højskole betragter som vigtig. Denne skole kan tilbyde mange forskellige slags kreativitet plus udtryksformer, så som billedværksted, raku-keramik, foto og smykkedesign. Kun forestillingsevnen kan sætte begrænsninger.

Sportslig udvikling er, oveni kreativ samt instrumental undervisning, også betydningsfuldt hos vores idræts- og almen højskole. Alting fra boldspil til svømmetræning og dans kan vælges hos os, oveni mange friluftsaktiviteter, der på samme tid træner viljestyrke og styrke.

Der er bestemte værdier, vi med sikkerhed kan love, at disse højskole kurser bør give dig, uafhængigt af hvilket område, du finder dig interesseret i – samarbejdsevner, udholdenhed og selvstændighed. Og derudover signifikante oplevelser som rejserne, vi tilbyder på højskolen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.