Firmanavne, for eksempel Mathiesen A S

Kunne du tænke dig at starte dit eget firma, som blandt andet Mathiesen A/S {www.matthiesen.as}, og ved du ej, hvad firmaet skal hedde? Her er nogle fortrinlige råd…

Råd et er, at navnet skal være let at komme i tanke om, og pga. det bør det være kort. Navne bestående af ét ord, som for eksempel Mathiesen A/S, el. to ord, som blandt andet Hans Mathiesen A S {www.proff.dk/firma/mathiesen-as/roskilde/engroshandel/13502092-1} eller Mathiesens Biler A/S, er lette at huske. Et firmanavn som fx Niels Mathiesen & Kurt Nielsens Bøger A/S er for langt og pga. det for besværligt at huske.

Råd to er, at virksomhedsnavnet skal være let at sige. Alle kan udtale et ord som Mathiesen A S, af den grund at ordet er et normalt navn, hvorimod et kompliceret el. meget langt ord eller et fremmedord er vanskeligt for nogle folk at udtale, hvilket dertil kan bidrage til, at firmanavnet er vanskeligt at huske.

Råd nummer tre er, at virksomhedsnavnet skal klinge godt. En masse personer beslutter sig for et amerikansk virksomhedsnavn, da de mener, det klinger bedre og er mere prof. Ligegyldigt om du vælger britisk, dansk el. muligvis et tredje sprog til selskabets navn, så må det siges at være vigtigt, at det lyder fortrinligt. Spørg gerne dine venner om de synes godt om det.

Firmanavnet må for det fjerde gerne sige et eller andet angående dig og selskabet. Du kan eksempelvis bruge dit for- eller efternavn eller et ord, der beretter noget i forbindelse med dit selskab, ligesom med Mathiesen A S samt Mathiesens Biler A/S.

Råd fem er, at du kan vælge at have nogle ord eller et motto forbundet til dit virksomhedsnavn, der beskriver selskabet. Fx kan det være Mathiesens Biler A S efterfulgt af ”Byens bedste biler”.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.