Fifty shades novellen er nævnt i pressen som aldrig nogensinde før.

Det er ikke dumt at sige; erotik sælger! Det er et skarpt ordheld, og dét er sandt den dag i dag. Det er imidlertid hvad jeg tror. & jeg har tænkt mig at opklare, hvorvidt dette ord sprog virkelig er sandt. Jeg leger med tanken om at åbne min egen forretning. Til at starte med giver det mest mening at opstarte en virtuel forretning. Såfremt det går enormt godt, kunne jeg ovenud godt forestille mig at åbne en fysisk hovedgade-butik. Min forretning skal sælge fleshlight [www.amoro.dk/shop/fleshlight-1210c1.html], fifty shades [www.amoro.dk/shop/fifty-shades-of-1097c1.html] filmen, samt et kondom [www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html] til de, der har brug for det. Fifty shades har i gennem lang tid været fantastisk eftertragtet, & har fået ekstremt meget spalteplads i medierne. De jeg kender, har hørt om fifty shades… & jeg beder til, at dét får den betydning, at jeg er i stand til at tiltrække mange købere, der er opslugt af fifty shades… For muligvis er de så interesserede i andre ting også, som f.eks. fleshlight eller et rødt kondom! Eller muligvis noget helt fjerde, sålænge de bruger gysser, så er jeg sådan set ligeglad med, hvad de bruger penge på!

Jeg har siden år 2000 fantaseret om at åbne min egen gesjæft. At det så lige resulterede i en butik, der forhandler fleshlight, fifty shades eller et bestemt slags kondom, må jeg nok beskrive som noget nær et tilfælde. Men ik’ desto mindre er det min hverdag for øjeblikket. Jeg har ikke nogen forhåbninger om at tjene kassen på at forhandle fleshlight, fifty shades eller et kondom hist og her. Jeg er realistisk og er vidende om, at også denne markedsniche er presset. Men det er bestemt heller ik’ det mest altafgørende at tjene mange $$$. For mig som menneske drejer det sig om det eventyrlige i livet som indehaver af en butik. Det fascinerende for mig lægger i at iværksætte noget fra bunden. Det er det, jeg er komplet optaget af nu, hvor jeg er i gang med at overveje, om forretningens sortiment skal være fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den kvalitets bevidste forbruger. Der er bestemt mange afgørelser, der skal tages. Men lykkeligvis har jeg virkelig mange rare bekendte, der hjælper mig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.