Få transport til både skrald samt racercykler benyttende en praktisk trailer

En trailer {www.trailergaardengantrup.dk} er meget brugbar og kan i grunden anvendes til utroligt mange uensartede formål. I grunden er den en af de allerbedste investeringer, jeg nogensinde har gjort, & jeg kan ganske enkelt ikke forstå, at det nogensinde er lykkedes for os at klare os uden en trailer…! En fed cabriolet, som jeg kunne anvende til at fræse ned ad landets motorveje i, ønskede jeg mig som teenager. Efter at være blevet forælder, er jeg imidlertid fornøjet med, at jeg faktisk valgte at købe en fornuftig 5-dørs familiebil, for at være nødsaget til at transportere spirerne omkring i en Porsche ville godt nok være rimelig bøvlet…!

Nogle gange har vi imidlertid alligevel oplevet problemer med pladsmangel For eksempel hvis vi har været i Bolia & indkøbt nogle nye havemøbler, der skulle transporteres med hjem i boligen. Netop den problemstilling er dog løst nu, for min hustru & jeg har besluttet os for at indhandle en trailer. Når en af rollingerne skal fragtes fra skolen m. sin cykel, er det selvsagt meget enklere at lægge den op i en trailer frem for at være nødt til at spænde den bag på bilen. Jeg har fundet ud af, at det ej alene er ved fragt af møbler, at traileren bringes i anvendelse. Det har ligeså været enormt nemt at placere affaldet i traileren, hvis vi har haft behov for at smutte på genbrugspladsen. Køre flere ture for at få det hele med, blev vi nemlig tvunget til engang.

Af den grund er jeg enormt henrykt for vores trailer. En trailer er en ting, alle & enhver burde have glæde af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.